SPRINGEN 2020  (OPGAVE VIA DE MAIL :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

 

 

Update : 01-12-2020

Tijdens het paardrijden is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Daarvoor en daarna is het dragen van een mondkapje in de accommodatie wel verplicht.

 

Als je mee wilt doen, ontvangen we graag een mailtje met je naam, de hoogte die je wilt springen en de pony of paard waar je op wilt rijden. De pony's en paarden mogen maximaal drie keer springen, dus geef ook een tweede keus op.  

 

De kosten voor HET OEFENSPRINGEN zijn euro 6,--, graag gepast betalen. Er is ook een mogelijkheid om vooraf via een tikkie te betalen. Vergeet dan niet je mobiele nummer te vermelden. Indien je niet vooraf betaald hebt, moet je gepast betalen vooraf aan het springen, anders kun je helaas niet meespringen.

 

 

Deelname alleen mogelijk als je een ruiter bent van Ruitersportcentrum de Eekwal.

 

Tevens willen wij jullie er nog even op wijzen dat wij de corona regels in acht nemen. Hieronder nog even kort enkele van deze regels.


Paardrijden en het volgen van lessen of trainingen is toegestaan indien 1,5 meter afstand gehouden wordt. Dit is mogelijk omdat de paardensport geen teamsport en geen contactsport is. Paardensport vindt voornamelijk buiten of in een grote natuurlijk geventileerde ruimte zoals een binnenrijbaan plaats, waardoor bij de meeste disciplines altijd 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Er geldt een verbod op wedstrijden voor volwassenen. Onderlinge wedstrijden voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar van dezelfde club/vereniging zijn toegestaan, zonder publiek.


Samengevat gelden de volgende maatregelen, in de paardensport:
1. We kunnen blijven paardrijden: lessen en trainingen mogen doorgaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
2. Voor individuele binnensporten geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte, waarbij er onderling minimaal 1,5 meter afstand moet kunnen worden gehouden. Dit geldt dus voor het rijden in een binnenrijbaan.
3. Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit. En zolang er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes en zij niet mengen. Dit betekent bijvoorbeeld dat bij een buitenrit, ruiters per groepjes van 4 duidelijk te onderscheiden moeten zijn, bijvoorbeeld door middel van een gekleurd hesje.
4. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Kinderen met klachten blijven thuis.
5. Er vindt een gezondheidscheck plaats voor aanvang van de les. Dit houdt in dat vooraf aan ruiters gevraagd wordt of zij geen gezondheidsklachten hebben die passen bij het coronavirus.
6. Na afloop van de les of training geldt, voor iedereen vanaf 13 jaar, de maximale samenkomst- en gezelschap grootte van vier personen.
7. Ruiters moeten de sportaccommodatie verlaten zodra zij klaar zijn met hun les of training.
8. Er mag geen publiek (ook geen ouders) aanwezig zijn bij paardensport activiteiten. Dit geldt ook voor lessen. Voor noodzakelijke hulp bij het op- en afzadelen wordt toestemming gegeven.
9. Sportkantines, horeca, kleedkamers en douches op sportaccommodaties zijn gesloten.
10. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

 

Wij bedanken jullie vast voor de medewerking en wensen jullie veel springplezier!

 

Hieronder zal de startlijst en het parcours geplaats worden. Let op dit is onderhevig aan wijzigingen. Hou dus de website goed in de gaten.

 

 

Oefenspringen 

  

Protocol Springen

 

 

Springlessen 9 en 10 december 2020

 

hieronder vinden jullie de indeling, mochten er wijzigingen zijn graag even doorgeven op de mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Springles 09-12-2020   Springles 10-12-2020
         
18.30 uur     18.00 uur  
Ruiter Paard   Ruiter Paard
Julia Martens Floortje   Isabel Nakken Harm
Liana van Dijken Amigo   Noa Peters Trix
Ilse Prummel Josje   Maaike Ahlers Sunday
Julia Sterkenburg Poetin   Lisanne Wolbers  Amigo
         
19.30 uur     19.00 uur  
Ruiter Paard   Ruiter Paard
Sydney Stuiver Mandy   Silke Greving Josje
Esmee Zuidema Amadeus   Zoe Krussler Poetin
 Brimme Nakken  Amigo   Melissa Ophof  Macho
      Geerte Tuinenberg Kira
         
20.30 uur     20.00 uur  
Ruiter Paard   Ruiter Paard
Lynn Tent Lady   Ashley Janssen Lotte
Danique Haak Bo   Kayleigh Schuzler Gypsy
Carice Spiegelaar Nikkie   Yvonne Wegter MJ
Ela Bayram Bliksem   Rosa de Groot Bon Jovi
Ilayda Yeter Treffer      
         
      21.00 uur  
      Ruiter Paard
      Ryanne Deen Haribo
      Sam Heuvelink J'Adore 
      Marleen Tempel  Ranna
      Kyra Legendal Zarda