tn bruidspaar1 link[1] 001 tn bruidspaar2 link[1] 002 tn groningen link[1] 000 tn nwkoets link[1] 001

 

Trouwkoetsen

Op de mooiste dag van je leven zorg je natuurlijk ook voor het mooiste vervoer. Ruitersportcentrum de Eekwal is gespecialiseerd in de verzorging van het vervoer met een trouwkoets in stijl op deze bijzondere dag. U kunt kiezen uit een aantal prachtige koetsen. Ook uw gasten kunnen plaatsnemen in een van onze mooie paardentrams opdat u en uw gezelschap gezamenlijk fijne momenten beleven aan deze vorm van vervoeren. Onze tram, welke hieronder staat afgebeeld, biedt plaats aan circa 22 personen.

Trouwkoetsen foto1

Uiteraard zijn de paarden die ingezet worden voor dit vervoer in uitstekende conditie, daarnaast zijn de menners en palfreniers in stijl gekleed. De uitvoering tot in detail geregeld volgens uw wensen en specificaties. Vanzelfsprekend! Bespreek vroegtijdig de mogelijkheden. De mooiste dag, het mooiste vervoer van ruitersportcentrum de Eekwal.

U kunt kiezen uit twee crèmekleurige Landauers. De ene Landauer heeft een creme-kleurige kap en de binnenbekleding is van crèmekleurig leer en de andere Landauer heeft een zwarte kap en is de binnenbekleding van donkerrood velours.  De trouwkoetsen kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, afhankelijk van uw wensen en natuurlijk van het weer.

 Trouwkoetsen foto2
 Trouwkoetsen foto3
 Trouwkoetsen foto4
 Trouwkoetsen foto5